22.2 C
Chișinău
luni, 15 august, 2022

PAS, despre anunţul lui Plahotniuc privind scrutinul pentru Primăria Chişinău: „Reconfirmă alianţa PD-PSRM la alegeri; Şi de această dată, vrea să-l facă câştigător pe candidatul socialiştilor”

Must read

Comentarii recente

Oligarhul Vladimir Plahotniuc reconfirmă alianţa PD-PSRM la alegeri, iar conducerea PD, respectând tradiţia de a susţine candidatul socialiştilor, vrea şi de această dată să îl facă câştigător pe Ceban (Ion Ceban) sau pe oricine va fi candidatul PSRM la primărie.

Este reacţia Partidului Acţiune şi Solidaritate la anunţul făcut astăzi de Plahotniuc, precum că PD nu va înainta un candidat la alegerile locale pentru Primăria Chişinău şi că va „susţine” un candidat comun al forţelor de dreapta.

„Declaraţiile lor sunt mincinoase, fapt demonstrat în campania prezidenţială, când au vrut să ponegrească candidatul unic proeuropean prin susţinerea lor toxică, în realitate sprijinindu-l pe Dodon cu toată maşinăria lor administrativă şi mediatică. Candidatul „unic proeuropean” pe care îl va susţine în realitate PD la primărie va fi candidatul socialiştilor”, se spune într-un comunicat al formaţiunii.

„PAS nu negociază cu PD nici pe acest subiect, nici pe altele, poziţie expusă de nenumărate ori şi cu diverse ocazii”, se mai spune în comunicat.

Formaţiunea reaminteşte că decizia de a nu purta negocieri şi de a nu coopera cu PD şi PSRM a fost adoptată la Congresul Partidului Acţiune şi Solidaritate din 10 septembrie 2017.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. CE ȘMECHERIE NE MAI PREGĂTEȘTE PLAHOTNIUK?

    Desigur Plahotniuc are oarecum frică de Chișinău, fieful partitelor de dreapta și proeuropene, dar le caută și le găsește el ac de cojoc! Ustensilele oligarhului uzurpator rămân aceleași, ca de totdeauna. Șantajul, mita și șmecheriile de tot felul! Va găsi șmecherul oligarh uzurpator cum să semene zâzanie între partidele de dreapta!

    Desigur Plahotniuc se teme să amâne alegerile municipale și să-și pună pe spinarea lui dubăsită și așa destul de tare, tunurile europene ale UE! Dar va manevra cât se poate de tare. Că la alegerile municipale va fi aliatul din umbră sau chiar și fățiș al forțelor întunericului asiatic și fanariot ale monstrului mancurt, președintele Dodon nu trebuie să avem dubii.

    Vor fi toți de partea întunericului obscur asiatic și fanariot, și “academicul” cu caftan cuferit Nicolae Dabija, și profesorul renegat Petru Bogatu, și toată cohorta lor de propagandiști plahotniuciști în frunte cu Frumusachi, Tabără și mulți alții, indigeni sau mercenari de peste Prut! Nu trebuie să avem nici cea mai mică îndoială de acest fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri