14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Partidul Mișcarea Populară va fi reînființat în Republica Moldova. La ce înțelegere au ajuns Cristian Diaconescu și Anatol Șalaru

Must read

Comentarii recente

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, a avut o întâlnire de lucru cu președintele Partidului Unității Naționale din Republica Moldova, Anatol Șalaru. În cadrul discuțiilor, cei doi lideri au abordat o serie de probleme privind situația politică internă și economică, evoluțiile din justiție, cât și progresele înregistrate de Republica Moldova privind parcursul său european.

De asemenea, un alt punct important al discuției l-a reprezentat perspectiva reînființării Partidului Mișcarea Populară în Republica Moldova. În acest sens, Cristian Diaconescu l-a asigurat pe președintele Partidului Unității Naționale din Republica Moldova de întregul său sprijin, astfel încât cele două formațiuni unioniste să reprezinte singura alternativă creștin-democrată pentru electoratul conservator din România și Republica Moldova.

Reafirmându-și angajamentul privind reluarea activităților și întâlnirilor periodice, Președintele PMP urmează să efectueze, în perioada următoare, o vizită la Chișinău. În cadrul vizitei preconizate președintele PMP, domnul Cristian Diaconescu, va avea întrevederi cu membrii și simpatizanții din Republica Moldova precum și cu mediul academic.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri