16.6 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Partidul Democrat a băgat mâna în buzunarul României! Computerele donate Bibliotecii Naţionale au ajuns la sediul PD

Must read

Comentarii recente

Ion StefanitaComputerele donate de România pentru Biblioteca Naţională a Moldovei, au ajuns la… Partidul Democrat, în timp ce la Biblioteca Naţională s-au dus nişte computere vechi. Dezvăluirea a fost făcută de directorul general al Agenţiei de inspectare şi restaurare a monumentelor (AIRM) din cadrul Ministerului Culturii, Ion Ştefăniţă.

„Un exemplu de hoţie la Ministerul Culturii. În perioada duelului care s-a pornit între ex-ministrul Focşa şi mine, să ştiţi că tot din echipa lui veneau la mine oameni şi-mi spuneau: „Succes” şi „Ţine-te”. Inclusiv venea şi cel care controla finanţele la Ministerul Culturii. De la ea am informaţia şi nu doar de la ea, dar şi de la, Dumnezeu să-l ierte, Alexei Rău, de la Biblioteca Naţională, care-mi spunea: „Ion, îmi vin ofiţerii de la CNA şi mă întreabă de unde sunt calculatoarele”. Şi eu îl întreb: în ce constă istoria cu calculatoarele? Păi iată, aflu că donaţia de calculatoare, care a venit din România, cele noi au ajuns undeva pe Tighina şi-n altă parte, iar cele vechi au fost transmise la Biblioteca Naţională”, a povestit Ion Ştefăniţă, în cadrul emisiunii „Interpol”, la TV7.

Întrebat dacă se referă la sediul Partidului Democrat, care se află pe strada Tighina, Ştefăniţă a răspuns că da.

„Mă întreb şi eu de ce se întâmplă toate lucrurile astea. Nu s-a rezolvat nimic. La noi organele de drept au toată informaţia. Cei de la SIS au informaţia, CNA are, PG are. Unii procurori vin la agenţie şi am discuţii foarte interesante cu ei. Îmi spun: Ion, asta e indicaţia, noi ne facem datoria, mai departe se decide mai sus”, a adăugat Ion Ştefăniţă.
Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri