30 C
Chișinău
vineri, septembrie 17, 2021

Parcul de distracții din PMAN a avut autorizație eliberată de Primăria Chișinău

Must read

chirtoacaParcul de distracții din Piața Marii Adunări Naționale a avut o autorizație de funcționare, eliberată de către Primăria Chișinău și semnată chiar de către primarul capitalei Dorin Chirtoacă.
Asta chiar dacă la ședința Primăriei de luni s-a lăsat de înțeles că în toată perioada de activitate, agentul economic care a instalat parcul de distracții ar fi funcționat ilegal.

Mai mult chiar, unele surse media controlate de către oligarhul Vladimir Plahotniuc și-au permis să titreze că „Parcul de distracții a avut autorizație din partea Platformei Demnitate și Adevăr”.
Totuși, dintr-un document semnat chiar de către primarul Dorin Chirtoacă, rezultă că agentul economic a avut o autorizație valabilă în perioada 18 decembrie 2015 – 25 ianuarie 2016. La 25 ianuarie Primăria a emis o dispoziție prin care abroga decizia din 18 decembrie și solicita agentului economic ca în decurs de 3 zile să dezinstaleze parcul de distracții.

Dispozitie ChirtoacaMai mult chiar, la 26 decembrie 2015, viceprimarul Nistor Grozavu a semnat o autorizație prin care agentul economic a primit dreptul de a utiliza toate serviciile de divertisment instalate în PMAN.

Solicitat să comenteze acest incident, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a declarat că funcționarii din Primărie dau din nou dovadă de iresponsabilitate și încearcă să paseze propria vină pe spatele simplilor cetățeni.
„Regretabil e faptul că actuala guvernare, pentru a se menține la putere în mod cinic și ipocrit face uz și de nenorocirile particulare ale oamenilor, după ce i-a jefuit în mod colectiv”, a declarat Andrei Năstase.

De menționat că, două fete au căzut sâmbăta trecută din caruselul instalat în PMAN după ce unul dintre aparate s-a defectat. Tinerele au ajuns la spital și în scurt timp au plecat acasă.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri