11.1 C
Chișinău
marți, septembrie 21, 2021

Opțiunea lui Năstase pentru alegerile prezidențiale: Să identificăm cel mai bun candidat

Must read

Comentarii recente

andre NastaseForțele democratice, proeuropene, trebuie să meargă în alegerile prezidențiale cu un singur candidat, care să reprezinte cel mai bine interesele cetățenilor, susține Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr.

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită cu ocazia finalizării procesului de colectare a semnăturilor privind modificarea procedurii de alegere a președintelui, Năstase a spus că-și dorește un președinte care să schimbe în „bine lucrurile în Republica Moldova”.
„Trebuie să discutăm, să vedem care este cea mai bună soluție pentru acest popor. Dacă eu voi fi această soluție, atunci voi candida. Până atunci, trebuie să discutăm cu toți cei care au pus umărul la deșteptarea Republicii Moldova”, a precizat liderul Platformei Demnitate și Adevăr.

„Noi optăm pentru o garnitură legislativă, executivă şi un preşedinte al tuturor forţelor democratice din Republica Moldova. Noi trebuie să aducem ţara noastră pe făgaşul normalităţii, pe făgaşul integrării europene, iar pentru asta avem nevoie de consolidarea tuturor forţelor capabile să realizeze acesta”, a mai spus acesta.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri