-1.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Obama: Rusia – partea rea a istoriei; Analizăm sancţiuni și IZOLARE

Must read

Comentarii recente

2013.10.18-mrconservative-526188d830f0dMoscova a încălcat dreptul internaţional prin operaţiunile din Crimeea. SUA analizează impunerea unor sancțiuni economice care vor izola Rusia.

Declarația a fostă făcută, în această seară, de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

„Există un consens la nivel internaţional asupra faptului că Rusia a încălcat reglementările internaţionale. Rusia este de partea rea a istoriei în criza din Ucraina”, a subliniat liderul de la Casa Albă.

„Măsurile luate de Rusia reprezintă încălcări ale suveranităţii ucrainene şi ale dreptului internaţional. Dacă Moscova continuă pe traiectoria actuală, examinăm măsuri economice şi diplomatice care ar izola Rusia”, a avertizat Obama.

Totodată, Departamentul de Stat a comunicat că Statele Unite analizează o gamă largă de sancţiuni care ar putea fi impuse Rusiei după operaţiunile militare în Ucraina.

„Suntem pregătiţi să avansăm în impunerea de sancţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Jennifer Psaki.

Oficialul american a evocat posibilitatea aplicării unor măsuri punitive asupra liderilor  politici ruşi.

sursa: jurnal.md 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Din păcate, Obama nu ştie în detalii că conducătorii ruşi sunt porci mari, graşi, bolnavi de boala expansionismului, cu care nu trebuie de vorbit civilizat, pentru că porcul este obraznic şi ştie doar a da cu rîtul peste treucă. Aceştea sunt nişte oameni sălbatici, din era primitivă. Ei nu ştiu a trăi civilizat cu ţările vecine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri