-0 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

O misiune a Parlamentului European va monitoriza alegerile prezidenţiale din RM; Europarlamentar: „Maia Sandu m-a alertat cu privire la riscul major ca aceste alegeri să fie fraudate”

Must read

Comentarii recente

maia-muresanAlegerile prezidenţiale din 30 octombrie vor fi monitorizate inclusiv de o misiune a Parlamentului European.

Anunţul a fost făcut de europarlamentarul Siegfried Mureşan, care spune că a avut o discuţie cu Maia Sandu, candidatul unic al forţelor antioligarhice de dreapta, care afirmă că există un risc enorm ca scrutinul să fie fraudat. „Am început pregătirile pentru misiunea de observare a alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova. Doamna Maia Sandu m-a alertat cu privire la riscul major ca aceste alegeri să fie fraudate”, a declarat Mureşan, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul mai spune că va face tot posibilul ca scrutinul electoral să se desfăşoare într-un mod democratic. „Noi, membrii Parlamentului European, care vom veni în misiune, vom face tot ce ne stă în putere pentru ca alegerile din Republica Moldova sa fie corecte şi transparente, iar votul să fie secret şi liber exprimat”, a punctat Siegfried Mureşan.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri