-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

O fetiță rătăcită pe străzile din sectorul Botanica, găsită și condusă acasă de carabinieri

Must read

Comentarii recente

O fetiță de 10 ani, a fost găsită de carabinieri, rătăcind pe străzile din capitală. Potrivit informațiilor, carabinierii au observat în adiacentul unei stații de așteptare a transportului public o minoră fără supraveghere care plângea. Fetița a comunicat oamenilor legii că s-a rătăcit și nu cunoaște cum să ajungă acasă.

Drept urmare, aceasta a fost urcată în automobilul de serviciu IGC și după locațiile orientative comunicate de minoră, a fost identificată casa în care aceasta locuiește.

Tatăl acesteia deja se afla în curtea casei întreprinzînd măsuri de căutare a copilului. În urma discuțiilor cu acesta, s-a stabilit faptul că fetița a ieșit la plimbare cu mama și o mătușă, dar din neatenție, aceasta s-a îndepărtat de rude și le-a pierdut din vedere.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați numărul 112.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri