-2.3 C
Chișinău
marți, 6 decembrie, 2022

O escroacă imobiliară a fost condamnată la 14 ani de închisoare

Must read

Comentarii recente

Sotul-vrajitoarei-Maria-Campina--acuzat-de-escrocherii-imobiliare-in-centrul-CapitaleiO escroacă din Chișinău a încăput pe mâna procurorilor după ce a dobândit ilegal de la zece persoane sume impunătoare de bani.

Potrivit Procuraturii mun. Chişinău, inculpata avea câteva scheme prin care dobândea ilegal bani de la cetăţeni. Astfel, în perioada anilor 2007 – 2010, activând în calitate de director executiv la o firmă specializată în afaceri imobiliare, femeia a vândut câteva loturi de pământ pentru construcţii, care însă aveau doar destinaţie agricolă. În aceeaşi perioada, escroaca a vândut câteva apartamente care, de fapt, nu-i aparţineau. Victimele au rămas prejudiciate după ce i-au dat inculpatei bani pentru a fi investiţi în afaceri imobiliare, sumele însă au fost cheltuite de escroacă după bunul său plac.

În aşa mod, femeia, în vârstă de 38 de ani, a prejudiciat zece persoane cu peste 5 milioane de lei, după care a dispărut fără urmă. În anul 2012, instanţa a dispus arestarea inculpatei, deoarece nu se prezenta la şedinţele de judecată.

Pentru comiterea escrocheriei în proporţii deosebit de mari, inculpata a fost condamnată la 14 ani de detenţie cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii de conducere şi de administrare cu bunuri materiale şi mijloace băneşti pe un termen de 5 ani. Prin aceeaşi sentinţă, inculpata a fost obligată să le restituie părţilor vătămate suma integrală a prejudiciilor materiale cauzate.

sursa: zdg.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri