-1.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

O adolescentă româncă, pe covorul roşu de la Cannes. Maria Lungu joacă în singurul film italian selectat în competiţia oficială  

Must read

Comentarii recente

FRANCE-ENTERTAINMENT-CANNES-FILM-FESTIVALO româncă de numai 13 ani a defilat pe covorul roşu de la Cannes, alături de Monica Bellucci. Maria Alexandra Lungu joacă în pelicula „Minunile”, singurul film italian selectat pentrucompetiţia oficială. Adolescenta a fost aleasă de regizor dintre alte 2000 de fete care au participat la preselecţie.

La doar 13 ani, Maria Alexandra Lungu a fost vedetă la Festivalul de Film de la Cannes. Îmbrăcată într-o rochie creată de designerul Giorgio Armani, adolescenta a păşit dezinvoltă pe covorul roşu, unde a fost fotografiată de zeci de jurnalişti din toată lumea.

Maria s-a născut în Vrancea, dar s-a stabilit în Italia împreună cu părinţii săi, în urmă cu câţiva ani. În filmul „Minunile” (regia: Alice Rohrwacher), ea joacă rolul uneia dintre fiicele unui apicultor. Filmările nu au fost tocmai uşoare: într-una din scene, au fost folosite albine, chiar pe faţa tinerei actriţe. „A fost o experienţă de neuitat. Au fost albine reale, dar acest lucru nu m-a speriat”, spune Maria.

Adolescenta a ajuns să joace în acest film după ce a fost aleasă de regizor dintre alte 2000 de fete care au participat la preselecţie. În peliculă apar şi părinţii ei, iar românca a avut ocazia să o aibă alături pe Monica Bellucci.

„Minunile” este singurul film italian selectat în competiţia oficială la Cannes şi va rula în cinematografele din Peninsulă începând cu 22 mai.

Cronica publicaţiei „The Guardian” pune accent pe rolul Gelsominei, adolescenta interpretată de Maria Alexandra Lungu.

sursa: observator.tv

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri