2.2 C
Chișinău
miercuri, 1 februarie, 2023

„Nu sunt indicate soluțiile politicianiste, doar prin schimbarea coifurilor albastre pe cele galbene.” Ce spune Igor Munteanu despre ofertele PAS pentru Platforma DA

Must read

Comentarii recente

Deși după preluarea puterii, reprezentanții PAS anunțau că vor veni cu oferte pentru reprezentanții Platformei DA de a se implica în procesul reformelor, fostul deputat Igor Munteanu spune că n-a primit nicio propunere în acest sens.

„Nu am primit nicio propunere din partea PAS de a mă implica în schimbarea anunțată de ei și nici nu mă așteptam la o astfel de ofertă. Am observat că sunt domenii pe care actuala guvernare clachează, dar nu voi veni cu critici până nu se împlinesc cele 100 de zile de la preluarea guvernării. De exemplu, încercarea de a-i elimina pe șefii unor instituții printr-o simplă semnătură trezește multe suspiciuni. Nu sunt indicate soluțiile politicianiste, doar prin schimbarea coifurilor albastre pe cele galbene”, a declarat Igor Munteanu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Fostul deputat a anunțat pe această cale că se retrage temporar din politică, oferind prioritate domeniului academic.

„Nu particip activ la viața politică, consider că prioritățile mele personale acum sunt legate de viața academică. În plus, proiectele internaționale din care fac parte acum îmi iau foarte mult timp. Aștept cu nerăbdare ca evoluțiile politice să ofere progresele pe care le așteaptă toți cetățenii,” a precizat Munteanu.

Igor Munteanu a fost ambasador al Republicii Moldova în SUA în perioada 2010-2015. Din 2019 a fost deputat al fracțiunii parlamentare Platforma DA, președinte al comisiei de control al finanțelor publice, vicepreședinte al formațiunii. 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri