0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Nu ieșim din casă fără un act de identitate! Condiție impusă în starea de urgență

Must read

Comentarii recente

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a dispus ca toți cetățenii, cu excepția minorilor, sunt obligați, pe tot parcursul perioadei de stare de urgență în sănătate publică, să dețină un act de identitate, o copie sau o fotocopie în format digital a documentului în timpul aflării în toate spațiile publice închise și deschise, inclusiv în transportul public.

De asemenea, CNESP a aprobat regimul mixt de activitate și studii pentru Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, întrucât instituția a înregistrat o rată de vaccinare împotriva COVID-19 de 95% în rândul studenților, cadrelor didactice și personalului auxiliar.

Alte instituții de învățământ profesional tehnic și superior din localitățile cu pragul de alertă Roșu vor activa în regim online, cu excepția orelor practice care implică utilizarea de echipamente tehnice/laboratoare, dar nu mai mult de 10% din activitățile didactice per program de studiu.

Din 15 octombrie 2021, cetățenii vor putea descărca online Certificatul COVID-19, care include certificatul de vaccinare, certificatul de testare și certificatul de recuperare, de pe pagina: certificate-covid.gov.md.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri