-1.7 C
Chișinău
duminică, 29 ianuarie, 2023

Noua candidatură a lui Timofti a închis gura liberalilor

Must read

Comentarii recente

iurie-leanca-liviu-chiricaDesemnarea lui Iurie Leancă în calitate de premier desemnat a liniștit spiritele în Partidul Liberal, însă nu și în Partidul Comuniștilor care insistă în continuare că vor alegeri.

Liberalii sunt de acord ca Leancă să fie premier interimar și sunt gata să se așeze la masa de negocieri pentru a discuta formarea noului Guvern. Mihai Ghimpu a declarat că Nicolae Timofti a procedat corect, substituindu-l pe Vlad Filat cu Iurie Leancă.

Pe de altă parte, opoziția amintește promisiunea neîndeplinită a lui Leancă, privind asigurarea liberalizării regimului de vize pînă la sfîrșitul anului 2012. Comunistul Anatolie Zagorodnîi susține că Iurie Leancă se deosebește un pic de ceilalți în sensul pozitiv, însă nici pe el nu-l vor vota. Ei vor alegeri parlamentare anticipate.

Democrații n-au făcut nici o declarație încă.

Grupul reformator al liberalilor constată că decizia Curții a provocat o nouă criză politică, care se apropia de final.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Dl. Leancă ar trbui să nu accepte nici un ministru înaintat de descreieratul Ghimpu, care este un jidan periculos, cumpărat de FSB. Acest trădător Gimpu, fiind bine plătit, are misiunea de a frîna integrarea europeană. La următoarele alegeri acest jid trădător, nu va trece pragul. Jlobul acesta, care are doar 5 deputaţi este în agonie, vede că nuşi poate face misiunea dictată de FSB, privind integrarea europeană. Dacă am ajuns noi, ca degradatul de Ghipu cu C. Fusu, să-ne integreze în UE, atunci vai şi amar de capul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri