-3.8 C
Chișinău
vineri, 3 februarie, 2023

Nicu Popescu și Maia Sandu, selfie de la New York

Must read

Comentarii recente

Ministrul de Externe, Nicu Popescu, care se află în SUA, a publicat un selfie cu președinta țării, Maia Sandu, de la sesiunea Adunării Generale a ONU.

Sandu a discutat, la New York, cu Președintele Confederației Elvețiene, Guy Parmelin Popescu a precizat că au fost onorați să asiste la discursul președintelui american, Joe Biden, și să audă laude despre evoluția politică din R. Moldova. ”Debut inspirațional pentru țara noastră în cadrul celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Alături de doamna președinte Maia Sandu și delegația națională am fost onorați să auzim de la înalta tribună a ONU despre aprecierile președintelui SUA Joe Biden pentru poporul nostru și victoria răsunătoare în favoarea democrației, o valoare comună pentru țările noastre. Urmează o agendă amplă de întrevederi bilaterale cu miniștri de externe ai statelor partenere dar și reuniuni în cadru multilateral. Ne-am angajat să susținem eficient valorile și obiectivele Națiunilor Unite”, a declarat Popescu.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri