-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Nicu Popescu a avut la New York o întrevedere cu miniștrii de externe ale statelor GUAM

Must read

Comentarii recente

Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu a participat la cea de-a 37-a reuniune a Consiliului miniștrilor afacerilor externe al Organizației pentru Democrație și Dezvoltare Economică – GUAM, desfășurată la New York.

Oficialul a reafirmat angajamentul Republicii Moldova față de promovarea unei cooperări eficiente și orientate spre rezultate la nivel regional, inclusiv în contextul deținerii de către Republica Moldova a președinției în exercițiu în cadrul GUAM la anul viitor.

„Am salutat eforturile organizației de extindere a relațiilor cu alte state și organizații, pledând în același timp pentru intensificarea eforturilor de a spori atenția pentru arealul GUAM, precum și pentru consolidarea cooperării sectoriale în domenii precum infrastructura, mediul și digitalizarea.” – a menționat ministrul Nicu Popescu.

În cadrul reuniunii a fost semnată decizia de constituire a unui grup permanent al GUAM în domeniul comunicării strategice, ceea ce va contribui la sporirea vizibilității organizației, precum și la promovarea imaginii acesteia, prin diferite mijloace aferente diplomației digitale și comunicării publice.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri