-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Nesterovschi se retrage din cursa electorală pentru primăria Bălți: Demnitatea e mai presus decât o victorie în alegeri compromise

Must read

Comentarii recente

Candidatul PSRM la Bălți, Alexandr Nesterovschi anunță că boicotează alegerile pentru primăria municipiului Bălți și se retrage din cursă.

„Demnitatea politică este mai importantă decât victoria în alegeri. Prin urmare, declar oficial că am decis să boicotez campania pentru Primăria Bălți. M-am consultat cu președintele PSRM, Igor Dodon, și colegii mei de partid, și toți avem aceeași părere: aceste alegeri sunt discreditate și nu au legitimitate morală, politică sau juridică. Declarăm boicot al abuzurilor și acțiunilor ilegale comise de reprezentanții aparatului prezidențial, guvernului și CEC.

Din păcate, Guvernul de la Chișinău a decis să-și bată joc de bălțieni. Locuitorii capitalei de nord nu au trecut niciodată prin o asemenea dizgrație și umilință în istoria lor. Noi, cei din Bălți, vom da un răspuns ferm și dur autorităților moldovenești. Va veni o întorsătură a acestor „oameni buni” de la putere, care, de fapt, sunt niște ticăloși ordinari. Ei vor purta răspunderea penală pentru aceste nelegiuiri și umiliri ale locuitorilor din Centuri. Între timp, sarcina noastră ar trebui să fie desființarea acestor „alegeri” rușinoase și ilegale și conduita lor de la bun început. Balticii anunță boicotarea alegerilor, boicotarea guvernului moldovenesc galben!

Fac un apel și către contracandidatul meu Grigorișin, dar și către alți concurenți, să boicoteze alegerile ilegale și să se retragă din cursa electorală. Stimați candidați, nu vă faceți de rușine, nu trădați bălțenii, făcând jocul Maiei Sandu si al grupării ei, nu participați la abuzul asupra orașului nostru. Dați dovadă de demnitate. Haideți să dăm un exemplu întregii țări și haideți să fim uniți în lupta împotriva regimului idiot instaurat de Maia Sandu și PAS. Apelul meu se adresează și locuitorilor din Bălți, ca în cazul în care alegerile ilegale se vor desfășura prin abuzul puterii de la Chișinău, să le boicoteze, să nu participe prin vot la acest scrutin ilegal”, a scris Nesterovschi pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri