-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Natalia Gavriliţa pleacă pentru două zile la Londra pentru a participa la „Ziua Pieței de Capital din Moldova”

Must read

Comentarii recente

Premierul Natalia Gavriliță va merge într-o vizită de două zile la Londra, capitala Marii Britanii, pentru a participa la „Ziua Pieței de Capital din Moldova”. Evenimentul va avea loc la sediul Bursei de Valori din Londra.

În agenda premierului R.Moldova sunt incluse întrevederi cu oficiali britanici, inclusiv cu Julia Hogget, Directorul Executiv al Bursei de la Londra și cu reprezentanți ai mediului de afaceri, cu reprezentanții băncii J.P Morgan, cu vice-presedintele Citi Bank, Levente Griffler. De asemenea, premierul se va întâlni cu Stephen Lovegrove, consilier pentru securitate națională al primului ministru britanic, cu Wendy Morton, subsecretar de stat parlamentar pentru vecinătatea europeană și SUA, cu Jose Leandro, director pentru UE al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Natalia Gavrilița va prezenta angajamentele Guvernului în domeniul dezvoltării mediului de afaceri, precum și oportunitățile pentru businessul internațional de a investi în Republica Moldova.

Totodată, premierul va participa la un Târg de Cariere pentru moldovenii stabiliți în Marea Britanie, pentru a explora potențialele oportunități de angajare în Republica Moldova. Natalia Gavrilița se va întâlni și cu un grup de cetățeni din diaspora.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri