16 C
Chișinău
marți, 17 mai, 2022

Năstase: La alegerile parlamentare, oamenii se vor răzbuna pe oligarhi

Must read

Comentarii recente

a_plaha„Dacă există o conștientizare a populației că acest stat este captiv, atunci la alegerile parlamentare va veni o răzbunare și oamenii vor spune nu corupților și oligarhilor”. Declarația aparține jurnalistului Vasile Năstase.

„Cea mai mare îngrijorare este că în locul lor vor veni comuniștii, pentru că o altă putere nu există”, a declarat Năstase, în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Totodată, jurnalistul consideră că atâta timp cât Republica Moldova va fi condusă de un sistem banditesc, mafiot, toate eforturile celor care luptă cu corupția vor fi zadarnice.

Potrivit lui Vasile Năstase, cele 60 de milioane de euro pentru reformarea sistemului judecătoresc din Republica Moldova vor fi irosiți pentru lucruri inutile. „Vor fi procurate niște calculatoare,se vor face niște seminare internaționale sau se vor da bani ca judecătoarea Ecaterina Palanciuc să-l mai reprezinte pe procurorul general la CEDO”, a explicat jurnalistul.

„Această justiție este aservită unui singur individ – Plahotniuc. Să nu creadă cineva că drumul nostru spre UE va fi pavat cu corupție. Europenii sunt foarte duri și ne spun să facem ordine în justiție. Este nevoie de „intervenții chirurgicale” foarte serioase”, a mai spus Năstase.

Sursa: jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri