12.7 C
Chișinău
miercuri, 28 septembrie, 2022

Năstase face un apel către oamenii de afaceri: Fără voi se va așterne întunericul

Must read

Comentarii recente

andrei vasile nastasePuțina presă liberă din Republica Moldova trebuie încurajată și susținută pentru a supraviețui, este de părere liderul Platformei Demnitate și Adevăr Andrei Năstase.

În opinia acestuia, „două domenii vitale pentru un stat de drept, Justiția și Presa, sunt monopolizate, capturate și folosite de regimul criminal ca mașinărie propagandistică și bâte împotriva cetățenilor, în general, și împotriva celor ce se opun sistemului, în mod special”.

„Torționarii acestor doua domenii sunt plătiți de către imperiul lui Plahotniuc cu plicuri groase provenite din furturile miliardelor, din devalizările bugetelor de stat municipale și locale, din comisioanele la granturile occidentale, din monopolurile la produsele alimentare, metale, energie, publicitate, etc”, menționează avocatul.

În aceste condiții, Năstase face un apel „către oamenii de afaceri din businessul mic și mijlociu, cei care cunoașteți deja calvarul unor persecuții din partea regimului, ajutați Presa libera prin toate mijloacele posibile”.

El îi îndeamnă pe toți cei care își permit asta, să ajute „instituțiile media, și chiar în particular jurnaliștii de calitate, onești, integri”.
„Fără sprijinul vostru Lumina se va stinge pentru decenii. În întuneric vom ajunge cu toții. Și cei săraci, și cei bogați. Cei bogați vor săraci, săracii vor pieri, lăsând locul altor săraci. Faceți un fond de susținere a Democrației, a Luminii, a Viitorului”, subliniază Andrei Năstase.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri