8.3 C
Chișinău
joi, septembrie 23, 2021

Năstase: Chișinăul a respins o ofertă a instituțiilor internaționale, de a investiga furtul miliardului

Must read

Comentarii recente

andre NastaseAutorităţile de la Chişinău au respins o propunere venită din partea instituţiilor internaţionale, de a se implica în investigarea jafului din sistemul bancar, susține liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Potrivit acestuia, după ce guvernarea a respins o solicitare a protestatarilor în acest sens, a fost ignorată și o ofertă din partea instituțiilor internaționale.

„La 14 octombrie 2015, pe lângă revendicările populare structurate ca pentru elevii din clasele primare, am solicitat „autorităţilor” să apeleze la guvernele statelor civilizate, la instituţiile internaţionale să investigheze furtul miliardelor, recuperarea acestora şi sancţionarea beneficiarului”, a declarat Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi aflu că după ce solicitarea noastră a fost ignorată, şi o ofertă a instituţiilor internaţionale de implicare în investigarea furtului miliardelor a fost respinsă de către autorităţile capturate de Plahotniuc”, a mai spus Andrei Năstase.
Reprezentanții protestatarilor au solicitat încă la 14 octombrie 2015 autorităților să efectueze o anchetă transparentă în cazul furtului din sistemul bancar, cu implicarea instituțiilor internaționale de drept.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri