13.9 C
Chișinău
miercuri, septembrie 22, 2021

Năstase: Amânarea alegerilor anticipate contribuie la instaurarea unei dictaturi absolute

Must read

Comentarii recente

Andrei Nastase scenaCu cât mai târziu vor fi desfășurate alegerile anticipate, cu atât mai mult se va consolida „dictatura absolută” a „unui criminal”, este de părere Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr.

În acest sens, Năstase a propus crearea unei „adevărate alternative pentru actuala guvernare” și întreaga „clasă politică discreditată”.

„O poate constitui o lista a celor mai profesioniști, integri și de bun simț reprezentanți ai acestui popor, selectați in mod transparent, meritocratic și democratic, conform Proclamației Marii Adunări Naționale din 6 septembrie 2015 și Rezolutiei din 13 septembrie 2015. O entitate politică existentă deja sau un bloc al câtorva (din cele peste 40) ar putea lesne găzdui necondiționat o garnitură de candidați pentru legislativ și pentru executiv, constituită în consonanță cu starea de spirit a acestei societăți deșteptate, dornice de schimbarea în bine a lucrurilor, o dată și pentru totdeauna”, a declarat Năstase.

Potrivit acestuia, „într-un regim dictatorial ce a luat în captivitate toate cele patru puteri o soluție mai bună nu există”.
„În timp ce dictatura se consolidează și își arată colții tot mai fioros presei independente, mișcării protestatare, opoziției civice si politice, dar și cetățenilor simpli, AMÂNAREA deznodământului prin alegeri parlamentare anticipate și alegerea directă a președintelui de către Popor, precum și preocupările noastre democratice de constituire a unor partide noi, de creștere a potențialului electoral al acestora devin complicitate în procesul de instaurare a unei dictaturi absolute de către un criminal”, a menționat Andrei Năstase pe Facebook.

„Intrați în normalitate, vom dezvolta proiecte politice solide pe baze partinice și ideologice. Acum unica noastră ideologie trebuie să o constituie scoaterea din infern a țării”, a subliniat acesta.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri