18.3 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Nantoi: Victoria lui Năstase în alegeri ar fi un pas spre ruinarea sistemului Plahotniuc

Must read

Comentarii recente

Victoria lui Andrei Năstase în cadrul alegerilor pentru funcția de primar al capitalei ar însemna un pas spre ruinarea sistemului „statul captiv”, construit de către oligarhul Vladimir Plahotniuc, susține analistul politic Oazu Nantoi.

Oazu Nantoi a declarat în cadrul unui interviu pentru Jurnal de Chișinău că principala miză a lui Plahotniuc în alegerile din capitală este Silvia Radu.

„Doamna Silvia Radu este candidata promovată de Vladimir Plahontiuc. Trebuie să fii orb ca să nu înţelegi acest lucru. Modul în care a fost prezentată activitatea acesteia în calitate de primar general, începând de la 6 noiembrie, când a fost numită în această funcţie, şi până în prezent, denotă că i se face campanie electorală. La fel, modul miraculos în care socialiştii au votat în tandem cu democrații decizii strategice, cum ar fi bugetul municipal, decizie tărăgănată cu lunile sau ne-votată în genere. Este evident că, începând cu 6 noiembrie, doamnei Silvia Radu i se face campanie electorală”, a declarat Oazu Nantoi.

El a mai spus că principalul oponent al regimului este Andrei Năstase, a cărui victorie poate însemna un prim pas spre ruinarea sistemului construit de Plahotniuc.

„Lupta decisivă se va da în turul doi. Nu pot face pronosticuri privind rezultatele concrete, dar Andrei Năstase va lupta să iasă în turul doi şi atunci vom vedea în ce măsură locuitorii oraşului sunt sensibili la situaţia pe care secretarul general al Consiliului Europei, domnul Thorbjorn Jagland, a numit-o „stat captiv”. Este evident că victoria lui Andrei Năstase va fi un pas în direcţia ruinării acestui sistem.

Candidatei Silvia Radu i s-a creat de la 6 noiembrie până în prezent un rating care nu poate fi neglijat. Important este ca Andrei Năstase să iasă în turul doi şi atunci vom vedea în ce măsură societatea este conştientă de situaţia politică pe care o avem în Republica Moldova”, a precizat Oazu Nantoi.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. NICOLAE NEGRU – ANAL-ISTUL DIN UMBRĂ AL LUI PLAHOTNIUK?

    Cândva la curtea ȚOPILOR activau doi băieți-cucuieți, mai bine zis „băieței”-șmecherei. Sexagenarii la vremea ceea, Nicolae Negru și Petru Bogatu. Astăzi ANAL-istul din umbră al Talpei Iadului Plahotniuk, ingenerul ratat Nicolae Negru, care recent a împlinit 70 de ani (14.oct.1948) îi atacă
    virulent pe liderii opoziției antioligarhice dna Maia Sandu și dl Andrei Năstase. „Furia neagră” ca dohotul a septuagenarului răutăcios Nicolae Negru cel mai mult se abate asupra dlui Andrei Năstase, deoarece ingenerul ratat vrea să semne zâzanie între aliați, dar îi cade îndeajuns de mult și dnei Maia Sandu. Deosebit de multe zăbale de dohot negru au început să fie scuipate de septuagenarul dezlănțuit Nicolae Negru în direcția dnei Maia Sandu după ce dumneaei a spus că nu va face alianță după alegeri cu uzurpartorul, coruptul și șantajistul Talpa Iadului Plahotniuk, chiar dacă va fi
    nevoită să provoace alegeri parlamentare anticipate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri