-3.9 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

Nadia Savcenko se declară gata să se sacrifice din nou pentru Ucraina

Must read

Comentarii recente

savcencoNadia Savcenko, femeia-pilot ucraineană eliberată miercuri după aproape doi ani de detenţie în Rusia, a afirmat, odată ajunsă la Kiev, că este gata să se sacrifice din nou pentru Ucraina, informează AFP şi Unian.

„Sunt gata să mă sacrific din nou pe câmpul de luptă pentru Ucraina”, a declarat Savcenko, cu aer obosit, în faţa mulţimii de jurnalişti ce o aşteptau pe aeroportul Borispol din Kiev. „Voi face tot posibilul ca fiecare copil care nu se bucură în prezent de libertate să fie liber. Eroii Ucrainei nu trebuie să moară. Vom trăi şi vor fi eroi în forţele armate ale Ucrainei. Vom trăi în Ucraina aşa cum trebuie să trăiască un om demn”, a spus Nadia Savcenko.

De asemenea, ea le-a mulţumit tuturor ucrainenilor care au luptat pentru eliberarea ei. ‘Dacă oamenii nu ar fi vorbit, politicienii ar fi tăcut. Prin urmare, un mare ‘mulţumesc’ tuturor’, a mai adăugat femeia-pilot ucraineană.

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a decorat-o pe femeia-pilot cu ordinul Steaua de Aur şi i-a conferit titlul de Erou al Ucrainei.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri