20 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Nadejda Brânzan: Avem nevoie de un preşedinte puternic, precum Andrei Năstase

Must read

Comentarii recente

nadejda-branzan2Republica Moldova are nevoie de un preşedinte puternic, care să aibă curaj să lupte cu actuala putere, iar apoi să provoace alegeri anticipate, susţine deputatul în primul Parlament Nadejda Brânzan, notează independent.md.

Fosta deputată susţine că ieşirea din actuala criză politică este posibilă doar prin alegerea unui preşedinte care să lupte cu actualul regim, iar ulterior să provoace alegeri anticipate.

„Avem nevoie de alegeri parlamentare. Şi un preşedinte puternic, care să rişte. Eu l-aş vedea pe Andrei Năstase. Pentru curaj”, a declarat Nadejda Brânzan, precizând că nu crede manipulărilor despre Năstase prezentate la televiziunile din trustul oligarhului Vladimir Plahotniuc.

„Ideea că trebuie să fie un calic preşedinte, să se termine. Că am avut, iată, acesta care a fost. Eu l-am respectat, că îl cunosc din 1993 sau 1994. E un om cinstit, un judecător, dar nu a avut caracter. Altul punea demnitate, curaj şi integritate. Chiar dacă a avut integritate, nu a avut curaj să pună piciorul în prag”, a mai declarat Nadejda Brânzan în cadrul unei emisiuni de la Unimedia.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri