27.7 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

„Mulțumesc pentru sprijinul frățesc pe care l-a acordat și continuă să-l acorde Republicii Moldova”. Mesajul lui Andrei Năstase de Ziua României

Must read

Comentarii recente

De Ziua României, politicianul Andrei Năstase a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți românii.

„Mulțumesc României pentru implicarea și grija continua și necondiționată, pentru sprijinul frățesc pe care l-a acordat și continuă să-l acorde Republicii Moldova inclusiv pe parcursul acestui an deloc ușor. Sper din toată inima, că Republica Moldova va reuși să se ridice odată și odată la nivelul unui partener de încredere al României, prilejuindu-i clipe de mândrie națională și cetățenească.

Suntem un popor care și-a cucerit dreptul la identitate prin luptă dârză și credință, prin puterea inimii și prin iubire nețărmurită, prin hărnicia mâinilor și a gândului, prin curaj și devotament. Dragi români, să fim mândri de asta! Vă doresc din toată inima, ca întotdeauna, exact ceea ce îi doresc familiei mele, copiilor mei: pace, fericire, împliniri și putere pentru a ne apăra valorile și virtuțile. Oriunde v-ați afla, să aveți prosperitate, bunăstare, sănătate și să vă dea ghes bucurii cotidiene, mari și mici, alături de cei mai dragi, de familie și de prieteni adevărați, uniți în spiritul demnității, atât de nemăsurat în cuvinte, ” a scris Andrei Năstase pe pagina sa oficială de Facebook.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri