6.6 C
Chișinău
miercuri, septembrie 22, 2021

MTIC: echipamentele de bruiere sunt interzise de lege

Must read

Comentarii recente

Aparat-bruiaj-telefon-Gsm-bruiere-semnal-bruiaj-GSM-Pocket_4615472_1284540931Orice tentativă de a pune în funcțiune aparatele de bruiere va fi examinată și sancționată. Avertismentul vine din partea Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

Într-un comunicat emis de minister, se spune că „în conformitate cu art. 35 alin. 1 al Legii comunicațiilor electronice nr. 241-XVI se interzice exploatarea stațiilor de radiocomunicații care nu corespund normelor de emisie, parametrilor tehnici specificați în licențade utilizare a canalelor sau frecvențelor radio ori în permisul tehnic care provoacă perturbații în funcționarea altor stații și rețele de radiocomunicații”.

Astfel, primarul capitalei ar putea să se aleagă cu o amendă. La ședința de luni a Primăriei, Dorin Chirtoacă a demonstrat colegilor săi eficiența unui aparat de bruiaj. În opinia edilului, dispozitivul ar fi o metodă perfectă anticopiat pentru cei care susțin Bacalaureatul.

Astăzi, ministerul informează că orice tentativă de a pune în funcțiune echipamente de bruiere va fi sancționată conform legislației în vigoare. Utilizarea fără licență și fără permis tehnic a canalelor/frecvențelor radio se sancționează cu amenzi de la 100 la 500 de unități convenționale.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Chirtoaca daca a incalcat legea trebuie sa raspunda. Legea trebuie sa fie una pentru toti. Nu am nici o obiectie fata de MTIC. Unul din putinele ministere care nu sau compromis, nu este implicat in diverse scandaluri. Pavel Filip are o prestatie buna in fruntea ministerului si isi merita pe deplin functia de ministru. Conducerea PDM-ului a luat o decizie corecta privind repunerea sa in functia de ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri