4.3 C
Chișinău
miercuri, 8 decembrie, 2021

Moldovenii NU se tem de alegeri anticipate; „E unica soluţie reală de a ieşi din criza instaurată de actuala conducere” // SONDAJ

Must read

Comentarii recente

urna de votMajoritatea moldovenilor consideră că alegerile parlamentare anticipate reprezintă unica şansă pentru Republica Moldova, arată rezultatele unui sondaj prezentat astăzi de Centrul de Investigaţii Sociologice şi Marketing CBS-AXA.

Oamenii au fost întrebaţi ce atitudine au faţă de posibilitatea alegerilor parlamentare anticipate. 32,5 la sută dintre participanţi consideră că alegerile anticipate reprezintă unica soluţie reală de a ieşi din criza instaurată de conducere, 18,6% cred că un scrutin anticipat ar putea oferi o şansă de a ieşi din criza instaurată de conducere, iar 14,7 la sută susţin alegerile, dar nu sunt siguri că ar putea fi de ajutor.

Dintre cetăţenii care nu susţin organizarea alegerilor anticipate, 8,8% nu văd niciun motiv pentru aceasta, 8,2 la sută consideră că alegerile anticipate oricum nu ar schimba nimic, iar 3,3 la sută se tem că la conducere ar putea veni partidele de opoziţie.

Aproape 11 la sută dintre participanţii la studiu nu au avut un răspuns.

Sondajul a fost realizat în perioada 5-13 februarie, pe un eşantion de 1491 de persoane şi are o marjă de eroare de 3%.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri