23.2 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

MOBILIZARE TOTALĂ: Protestele masive continuă şi mâine, începând cu ora 10:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale

Must read

Comentarii recente

protest parlament 20 ian 2016Platforma DA anunţă MOBILIZARE totală. Astfel, cetăţenii sunt aşteptaţi să revină mâine în Piaţa Marii Adunări Naţionale începând cu ora 10:00, la o acţiune paşnică de protest, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de învestirea Guvernului Filip.

„Toată ţara trebuie să vină mâine la ora 10:00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, pentru a elibera Moldova din captivitate şi a pentru a lua ţara înapoi”, a declarat liderul Consiliului Marii Adunări Naţionale, Andrei Năstase.

Totodată a fost lansat un apel către tineri, motivându-i să vină la protest, asigurându-şi în acest mod un viitor luminos, democratic şi paşnic. „Toţi tinerii din toate universităţile trebuie să vină în PMAN”, a declarat membrul Platformei DA, Dinu Plîngău.

Amintim că astăzi zeci de mii de oameni au protestat în PMAN, în faţa Parlamentului, la Moldtelecom, dar şi la Curtea Constituţională, cerând anularea învestirii noului Guvern, dizolvarea Parlamentului, precum şi demararea alegerilor anticipate. Totodată, liderii forţei protestatare s-au întâlnit în cadrul unui şedinţe închise la Reşedinţa de Stat cu speakerul Andrian Candu.

„Am cerut să fie luate în calcul cererile protestatarilor. Alegerile anticipate sunt o soluţie, iar mecanismele urmează să fie discutate. Vom continua protestele, doar aşa vom reuşi să ajungem la alegeri anticipate. Noi mizăm pe înţelepciunea celor de la guvernare”, a precizat Andrei Năstase.
Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri