4.1 C
Chișinău
vineri, 3 decembrie, 2021

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu întreprinde o vizită oficială în Polonia

Must read

Comentarii recente

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a plecat În Polonia. Astăzi și mâine, ministrul va purta discuții privind furnizarea gazului natural în Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat Spînu pe canalul său de Telegram.

Precizăm că, Comisia pentru Situații Excepționale, a decis instituirea Stării de Alertă în sectorul de gaze naturale.Totodată, s-a decis crearea unui grup de lucru în acest sens pentru a lua deciziile necesare în ceea ce privește ajutoarele oferite de stat pentru cetățeni.

Vicepremierul Andrei Spînu a menționat că s-a decis eliberarea păcurii din rezervele de stat pentru a se reduce consum de gaze la „Termoelectrica”. Totodată, autoritățile au făcut apel către populație să reducă consumul de gaze.Vice-președintele Parlamentului, liderul fracțiunii PAS, Mihai Popșoi, a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate că autoritățile de la Chișinău l-au invitat pe șeful-adjunct al administrației prezidențiale a Federației Ruse, Dmitrii Kozak, la Chișinău. La fel, au fost invitați și reprezentanții Gazprom pentru a discuta subiectul livrării gazelor naturale.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri