-0 C
Chișinău
sâmbătă, 4 februarie, 2023

Ministrul Culturii este în Spania: S-a întâlnit cu secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului, Zurab Pololikashvili

Must read

Comentarii recente

Ministrul Culturii, Sergiu Prodan, a plecat în Spania pentru a se întâlni cu secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului (OMT) Zurab Pololikashvili.

La ntrevederea de ieri Prodan a menționat că una dintre prioritățile pentru 2022 este finalizarea Programului Național de dezvoltare „Turism 2030”. De asemenea părțile au abordat și subiectele privind elaborarea unei noi legi a turismului, crearea unui concept privind înființarea unei academii în domeniul turismului sustenabil, dedicată tinerei generații, sub egida OMT.

Sergiu Prodan și-a exprimat gratitudinea Organizației Mondiale a Turismului pentru suportul în domeniul implementării reformelor axate pe dezvoltarea turismului și pentru promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică, dar și pentru susținerea acordată împreună cu Guvernul Estoniei prin realizarea Proiectului ”Empowering Young Women: Sustainable Livelihoods through Tourism in Moldova”.

Sergiu Prodan urmează să aibă întrevederi cu alți oficiali al Regatului Spaniei.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri