9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Mihai Ghimpu îl atacă pe Traian Băsescu: „Îl iau valurile, se gândeşte cum să găsească voturi la noi”

Must read

Comentarii recente

basescu-6449088-mediafax-foto-mircea-roscaDupă ce fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, l-a criticat în ultima perioadă pe Mihai Ghimpu, declarând despre liderul PL că este o decepţie a sa şi punând la îndoială unionismul declarat al acestuia, Ghimpu a venit cu declaraţii dure în adresa lui Traian Băsescu.

„Băsescu, pentru mine, în Republica Moldova nu este omul care să-mi dea sfaturi. Şi nimeni. Pentru că mai bine ca mine situaţia n-o cunoaşte. A fost şeful statului, foarte bine, dar în Republica Moldova dumnealui nu cunoaşte situaţia ca mine. Şi, dacă să luăm, Băsescu şi-a schimbat poziţia. A spus că nu, pe urmă a spus că n-om distruge noi ţara pentru un om. A spus că pune la îndoială că Ghimpu e unionist, peste o săptămână a spus că unicul unionist în RM este Ghimpu. Îl ia valurile. Eu merg pe pământ, nu pe mare”, a spus Ghimpu, în cadrul emisiunii Puterea a Patra, de la N4.

Totodată, liderul PL îl acuză pe fostul şef al statului român că, de fapt, „caută voturi”.

„Eu vreau să vă spun un lucru. Eu nu vreau să-l critic pe domnul Băsescu, dar mie îmi pare rău despre ceea ce vorbeşte. Eu am înţeles un lucru: domnul Băsescu mai mult se gândeşte la cum să găsească la noi voturi decât la a fi corect în relaţii cu cineva”, a mai spus Ghimpu.

Surssa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri