14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Metodă neobișnuită de reciclare: Brazi de Crăciun, serviți ca desert pentru elefanți. „Pentru animale sunt ca bomboanele”

Must read

Comentarii recente

Elefanții și alte animale de la grădina zoologică din Berlin au fost răsfățați la masă cu pomii de Crăciun rămași nevânduți. Este în același timp o bucurie și o metodă mai neobișnuită de reciclare.Andreas Knieriem – director Zoo Berlin: „Multe animale sunt foarte încântate de brazii de Crăciun. Conțin multe uleiuri esențiale, acele sunt proaspete. Pentru animale sunt ca bomboanele.”

Christiane Reiss – purtător de cuvânt Zoo Berlin: „Avem o mică tradiție de Crăciun sau, mai degrabă, o tradiție după Crăciun la grădina zoologică din Berlin. În fiecare an, toți brazii de Crăciun care nu au ajuns în sufrageriile din Berlin sunt dați animalelor. Adică avem comercianți cu care lucrăm care ne livrează copaci netratați. Îi primim la două-trei zile după sărbătoare. Le place foarte mult mirosul, pentru că miroase complet diferit de mâncarea normală. Forma este incitantă. În mod normal nu mănâncă ceva atât de țepos și multora le place cum le gâdilă limba. Acele, gustul rășinii, sunt ceva nou, ceva interesant. De aceea este o joacă foarte populară și un ospăț delicios.”

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri