14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

METEO 31 ianuarie. Cod galben de vânt pe întreg teritoriul ţării

Must read

Comentarii recente

Meteorologii au emis cod galben de vânt pe întreg teritoriul ţării până pe 31 ianuarie la ora 17:00. În această perioadă vântul va bate în rafale de până la 70 de kilometri pe oră.

Luni, 31 ianuarie, în raioanele de nord ale ţării vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă. La Briceni şi Soroca va fi 1 grad, la Bălţi 2 grade, iar la Orhei 3 grade Celsius. La Tiraspol şi Leova sunt aşteptate 5 grade, iar la Comrat şi Cahul se vor înregistra 6 grade Celsius şi cer variabil.

La Chişinău se aşteaptă maxime de până la 5 grade pe timp de zi. În următoarele zile vremea se menţine stabilă. Vom avea cer variabil şi fără precipitaţii.

Luni, 31 ianuarie, în cea mai mare parte a Europei vor cădea precipitaţii. La Madrid vor fi 15 grade, la Paris şi Londra 8 grade, la Berlin 3 grade, iar la Roma 13 grade Celsius.

La Viena, Budapesta şi Belgrad se vor înregistra 6 grade, la Praga 3 grade, iar la Varşovia 2 grade. În capitala România se aşteaptă 8 grade şi cer variabil, la Atena vor fi 13 grade, la Kiev şi Ankara 2 grade, în timp ce la Moscova sunt prognozate zero grade şi ninsori.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri