3.3 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

Mesajul unui tânăr profesor: „Când nimeni n-a vrut să se ia de piept cu această mafie, Andrei Năstase și DA au făcut-o”

Must read

Comentarii recente

Atunci când nimeni nu a vrut să facă opoziţie guvernării oligarhice, nimeni nu a vrut să se ia de piept cu această mafie instalată de mai bine de 15 ani în Republica Moldova, Andrei Năstase și Platforma DA au făcut-o. Au decis să rămână în stradă, să rămână alături de oamenii ieşiţi să-şi spună păsul, dar şi să ofere viitor țării.

Este mesajul unui tânăr profesor din capitală, care îndeamnă oamenii să se mobilizeze la alegerile din 20 mai, pentru alegerea primarului de Chișinău.

„Despre dumneavoastră, domnule Năstase, s-au spus multe. Și bune şi rele. Uneori frumos, alteori duios, câteodată, pe nedrept, dureros. De multe ori ați fost acuzat, alteori aplaudat şi, pe bună dreptate, aţi câştigat un loc în inima mea. Sunteți Primarul meu de Chișinău și vă mulțumesc că mi-aţi cultivat speranţa și mereu mi-aţi oferit un sfat cu răbdare și entuziasm. Noi, cetățenii, ne-am deşteptat! Mamele noastre şi tații noștri au dăruit acestui pământ sudoare, frumusețe şi istorie. Totul! Eu am decis deja și sper ca în luna mai să ne mobilizăm și să ne bucurăm de o victorie frumoasă alături de Platforma Da și domnul Andrei Năstase”, scrie tânărul, într-o postare pe facebook.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri