6.2 C
Chișinău
vineri, 24 martie, 2023

Mesajul unui moldovean, de pe vârful unui munte, către Plahotniuc şi Filat: „Lăsaţi ţara în pace şi plecaţi!”

Must read

Comentarii recente

Alexandru mesaj plaha filatÎncurajări de la înălţimea muntelui Mont Blanc. Un moldovean a hotărât să transmită un mesaj de susţinere pentru protestatarii de la Chişinău şi să ceară într-un mod inedit miliardul înapoi, precum şi pedepsirea guvernanţilor implicaţi în jaful din sistemul bancar.

Bărbatul a urcat pe vârful celui mai înalt munte din Europa de Vest, situat la graniţa dintre Franţa şi Italia. Într-o înregistrare video trimisă pe adresa redacţiei, el cere ca hoţii să ajungă la puşcărie, iar pe protestatari îi îndeamnă să continue manifestaţiile pentru un viitor mai bun.

„Vreau să las un mesaj pentru politicienii noştri, în special pentru Plahotniuc şi Filat. Să lase ţara în pace, să plece şi să fie mai mulţi ca Maia Sandu. Sperăm ca Moldova să devină un stat într-adevăr european, dar nu un stat al hoţilor. Trăiască Moldova liberă! Mesaj pentru hoţii parlamentari din Moldova. Miliardul înapoi, hoţii – la dubă! Trăiască oamenii simpli din Moldova!”, spune Alexandru, în mesajul său video.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri