-3.9 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

Mesajul Președintelui Nicolae Timofti cu ocazia sărbătorilor pascale

Must read

Comentarii recente

Nicolae-Timofti1„Sărbătoarea Miracolului şi Speranţei ne va ajuta să depăşim toate obstacolele, pentru a asigura pacea şi buna înţelegere în ţară. Lumina Învierii Domnului să ne călăuzească în toate cîte le avem de realizat şi să ne facă mai încrezători în viitor”, afirmă Nicolae Timofti în mesajul său cu ocazia sărbătorilor pascale.

Președintele adresează sincere urări de pace , sănătate și bunăstare, menționînd că zilele sfinte vor fi un prilej de reflecție asupra valorilor creștine. „ Respectând tradiţia strămoşească, să fim în această zi alături de cei dragi, aşezaţi împreună la masa de sărbătoare, pe care să găsim ouă roşii, pască şi cozonac. Deşi în această perioadă ne confruntăm cu numeroase probleme şi provocări, este important să păstrăm aceste frumoase datini, întru unitatea şi dăinuirea noastră ca popor, întru făurirea binelui comun şi întru dezvoltarea ţării”, scrie în textul lui Nicolae Timofti.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Extraordinar! Ziua de vineri, 04.05.2013, o să rămînă o zi, cu adevărat istorică. S-a început pprimii paşi concreţi, de luptă cu mafia, care după amploarea ei, nare asemănare în lume. Bravo PLDM şi PCRM, aţi dat dovadă de adevărată bărbăţie. Chiar mă gîndeam, oare ce sunteţi de măligă, de vă daţi conduşi de un descreerat şi corupt, pînă în oase, M. Ghimpu, care a rămas, slavă Domnului, doar, cu 5 mandate, de un bandit care n-a mai cunoscut ţările de pe glob, odiosul mafiot- V. Plahotniuc, să staţi chită pe lopată şi să nu răspundeţi promt!? Slavă Domnului că aceste 2 partide, însfîrşit, s-au trezit din hipnoză, provocată de Plahotniuc (sunt vorbe, că acest bandit, are capacitatea de a hipnotiza, chiar şi de la distanţă). Acuma, ar trebui de urgenţă scoşi deocamdată, măcar,cei mai corupţi şi înverşunaţi duşmani ai poporului: Poalelungi, Pleşca, Corochi, marele curtean şi marele boier Al. Tănase, mizerabilul Cetraru, şi ţara va răsufla mai liniştit. Dar capului mafiei Plachiş, de stopat fuga cu avionul şi urgent de pus la dubă, cu proces de judecată direct în centrul PMAN, în văzul cetăţenilor. Bravo! Mai avem oameni de treabă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri