14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Paşte. „În aceste zile, îi purtăm în gânduri și inimi pe vecinii noștri ucraineni”

Must read

Comentarii recente

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante, informează Administraţia Prezidenţială.

„Sărbătoarea Sfintelor Paști ne reunește în jurul marii Taine a Învierii Domnului Iisus Hristos, fie că suntem acasă sau departe de cei pe care îi purtăm în sufletele noastre. Tuturor credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și neoprotestanți care celebrează Sfintele Paști le transmit cele mai calde urări de pace, sănătate și bună înțelegere!”, se arată în mesajul preşedintelui României.

Şeful statului a amintit de ospitalitatea şi sprijinul de care românii au dat dovadă în cazul cetăţenilor ucraineni refugiaţi în ţara noastră ca urmare a războiului din Ucraina.

„În aceste zile, îi purtăm în gânduri și inimi pe vecinii noștri ucraineni, a căror suferință încercăm să o alinăm prin ospitalitate și sprijin. Împărtășim astfel în jurul nostru din dragostea creștină, iar această solidaritate întruchipează acum expresia iubirii aproapelui”, a spus Klaus Iohannis.

„Miracolul Învierii să ne întărească în credință și să primim Lumina Sfântă cu speranță și iubire. Vă doresc tuturor Sărbători pascale binecuvântate, în armonie, alături de cei dragi!”, se arată în mesajul preşedintelui Iohannis.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri