4.2 C
Chișinău
duminică, 28 noiembrie, 2021

Mesajul lui Andrei Năstase, de Ziua Copilului: „În numele lor, al copiilor noştri, suntem gata să ne sacrificăm pentru a le schimba fundamental destinul spre bine”

Must read

Comentarii recente

Andrei Năstase, preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, vine cu un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului:
 
Stimaţi părinţi, dragi copii!

În această zi frumoasă, când vara îşi intră în drepturi, sunând a vacanţă, Vă adresez cele mai sincere urări de sănătate, prosperare şi bucurii binemeritate. Ziua internaţională a Copilului este un prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om, copilăria, dar, în acelaşi timp, de a ne responsabiliza şi mai mult pentru a creşte o generaţie calitativ superioară nouă.

1 iunie este ziua în care conştientizăm şi mai mult că interesul pentru copil trebuie să fie unul plenar şi că toţi copiii au nevoie de sprijinul, dragostea şi atenţia noastră zi de zi. ONU a proclamat protecţia drepturilor, vieţii şi a sănătăţii copiilor drept una dintre priorităţile sale de activitate şi această preocupare trebuie să rămână una dintre cele mai importante pentru noi toţi.

Copiii din Republica Moldova sunt inteligenţi, frumoşi, educaţi, capabili, harnici şi plini de iniţiativă. Ei merită în toată deplinătatea grija noastră deosebită şi trebuie să facem  tot posibilul şi imposibilul pentru a le asigura un viitor corespunzător la noi acasă, să creăm condiţii pentru ca familiile să nu se despartă în căutarea unui trai decent, pentru ca noţiunea “ACASĂ” să ajungă geamănă cu un loc râvnit, cald, protector, plin de belşug, confort, înţelegere şi dragoste necondiţionată pentru urmaşii noştri. Aceasta este, de fapt, esenţa eforturilor depuse de echipa Platformei Demntate şi Adevăr în ultimii ani.

În numele lor, al copiilor noştri, suntem gata să ne sacrificăm pentru a le schimba fundamental destinul spre bine. Pentru asta ne propunem să alimentăm această ţară cu adevăr şi cu valorile perene ale civilizaţiei, să eradicăm flagelul corupţiei, să renaştem speranţa oamenilor şi să oferim puterea politică unor cetăţeni cu sufletul curat, cu demnitate şi minte lucidă.

Ştiu că suntem în stare. În numele copilăriei noastre şi a lor!

Andrei Năstase,
Preşedinte al Platformei Demnitate şi Adevăr
1 iunie 2017

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri