20.2 C
Chișinău
duminică, 14 august, 2022

Mesajul lui Andrei Năstase către profesori: „Ştiu că nu Vă este deloc uşor să activaţi, de aceea, plecăciunea în faţa Dvs. este şi mai adâncă, iar respectul şi mai profund”

Must read

Comentarii recente

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr a venit cu un mesaj emoţionant de Ziua Profesorului.

„Dragi dascăli ai sufletelor noastre, de ziua internaţională a pedagogilor aş vrea să Vă adresez cele mai frumoase urări de bine, Dvs., tuturor celor care zi de zi, cu multă implicare, devotament şi demnitate, contribuiţi la educarea generaţiilor viitoare, la creşterea calitativă a potenţialului intelectual al Republicii Moldova. Sunt mereu preocupat de starea de lucruri din sistemul nostru de învăţământ. Ştiu că nu Vă este deloc uşor să activaţi în condiţiile în care salarizarea este sub orice nivel, iar reformele reale în sistemul educaţional, de care să beneficiaţi împreună cu discipolii Dvs., sunt practic blocate de către regimul cleptocratic”, scrie Andrei Năstase, care afirmă că, pentru a reveni la normalitate, e nevoie de conjugarea eforturilor pentru a aduce schimbarea radicală a clasei politice.

„De aceea, plecăciunea în faţa Dvs., este şi mai adâncă, respectul şi mai profund, iar onoarea de a Vă fi în preajmă , şi mai mare. Dragi pedagogi, Vă doresc multă sănătate, bucurii pentru realizările profesionale, rezistenţă şi putere, gratitudine pentru fiece clipă trăită în universul şcolar. Investiţia pe care o faceţi în fiecare dintre elevi să Vă aducă satisfacţia unei vieţi împlinite, iar societatea să Vă aprecieze la justa valoare într-o ţară, în care să vrei să trăieşti!”, mai scrie liderul DA.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri