14.2 C
Chișinău
duminică, septembrie 26, 2021

Mesajul emoționant al Nadiei Savcenko: „Voi reveni în Ucraina, vie sau moartă”

Must read

Comentarii recente

savcencoParchetul rus a cerut miercuri 23 de ani de închisoare pentru pilotul militar ucrainean Nadia Savcenko, judecată pentru presupusa ucidere a doi jurnaliști în estul separatist al Ucrainei.

Într-un mesaj transmis jurnaliștilor, aceasta relatează că după ce va fi anunțată sentința, nu o va contesta. În schimb va intra din nou în greva foamei timp de 10 zile, perioadă în care sentința ar urma să intre în vigoare. Vor urma încă 10 zile în care nu va consuma nici lichide, timp în care Rusia va decide cum să o ducă înapoi în Ucraina.

„Nu-mi recunosc vine și nu recunosc nici justiția rusă, care este un pion al marionetelor de la Kremlin. Consider că este în zadar să irosesc zile din viața mea, iată de ce, nu voi contesta decizia judecătorilor. După pronunțarea sentinței, vor reveni la greva foamei, timp de 10 zile, termen în care sentința va intra în vigoare.

După aceste 10 zile nu voi mai consuma lichide. Rusia va avea la dispoziție 10 zile în care va trebui să mă ducă în Ucraina, de unde am fost răpită. Am înțeles că Petro Poroșenko este un diplomat bun și cred că are suficiente cunoștințe pentru a negocia cu un nebun din Rusia. Dar în timp ce oficialii de la Kiev vor negocia pentru mine, puterile mă vor părăsi. În Ucraina oricum mă voi întoarce, Rusia va trebui să mă dea patriei, vie sau moartă”, se arată în mesajul Nadiei Savcenko.
Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri