-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Mesajul de felicitare al ambasadorului SUA la Chişinău de Ziua Independenţei Republicii Moldova

Must read

Comentarii recente

James Pettit.Ambasadorul SUA la Chişinău, James Pettit, a felicitat cetăţenii Republicii Moldova cu prilejul celei de a 24 aniversare de la proclamarea independenţei. Oficialul american a specificat că în cele câteva luni de când se află în Republica Moldova a şi reuşit să îndrăgească ţara noastră.

„Am reuşit să admir peisajele frumoase, să gust din fructele şi legumele gustoase, să savurez vinurile locale şi să cunosc multă lume bună. Vreau să spun că cea mai mare bogăţie a acestei ţări sunt oamenii. Oamenii călduroşi sunt inima şi sufletul Moldovei”, a specificat James Pettit.

„Republica Moldova marchează astăzi 24 de ani de la proclamarea independenţei, devenind un stat suveran, independent şi democratic, liber să-şi hotărască prezentul şi viitorul. Vă doresc tuturor pace şi bunăstare. Felicitări!”, a mai declarat ambasadorul SUA la Chişinău.

Pe 27 august 1991, Republica Moldova şi-a declarat independenţa faţă de Uniunea Sovietică. Anual se organizează o serie de manifestări cultural-artistice. În Piaţa Marii Adunări Naţionale de obicei evoluază ansambluri naţionale de dansuri populare, dar şi renumiţi interpreţi autohtoni.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri