-0.7 C
Chișinău
sâmbătă, 22 ianuarie, 2022

Membrii Platformei DA au discutat cu un grup de persoane de la Ştefan Vodă; Oamenii îşi doresc un viitor mai bun acasă

Must read

Comentarii recente

andrei livadaPlatforma Demnitate şi Adevăr continuă întâlnirile cu cetăţenii. De această dată, reprezentanţii mişcării protestatare au discutat cu un grup de oameni din satul Olăneşti, raionul Ştefan Vodă, care erau la cules mere. Localnicii s-au plâns că le vine foarte greu să câştige un ban acasă pentru a-şi întreţine familiile. Ei au mai spus că actuala clasă politică este coruptă şi îşi bate joc de propriul popor.

Discuţiile au avut loc într-o livadă de mere, acolo unde oamenii muncesc din zori şi până seara târziu. Liderul mişcării protestatare Andrei Năstase s-a referit la situaţia actuală şi la cele mai stringente probleme.

Şi localnicii au vorbit despre dificultăţile pe care le au. Mulţi dintre ei consideră că schimbarea actualei clase politice este primul pas spre o viaţă mai bună.

La întâlnire, oamenii şi-au arătat susţinerea şi au semnat în favoarea candidatului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr Andrei Năstase, pentru funcţia de şef al statului.

În acest weekend, membrii Platformei Demnitate şi Adevăr au mai avut întâlniri cu locuitorii din raioanele Sângerei, Orhei şi din oraşul Bălţi.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri