10.2 C
Chișinău
marți, septembrie 21, 2021

Membrii Consiliului Marii Adunări Naţionale, solidari cu victimele tragediei din Belgia

Must read

Comentarii recente

flori ueFlori şi lumânări la sediul Delegaţiei Uniunii Europene din Moldova. Membrii Consiliului Marii Adunări Naţionale şi mai mulţi activişti civici au depus buchete de flori şi au ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor atacurilor teroriste din capitala Belgiei. 

„Terorismul nu are frontiere, iar adevăratele valori umane sunt foarte puţin preţuite de cei care sunt porniţi împotriva acestei umanităţi. Şi iată în aceste condiţii vedem această dramă, unde teroriştii din toată lumea se adună în UE, acolo unde este leagănul democraţiei, leagănul libertăţilor fundamentale, foarte mulţi folosesc aceste deziderate ale libertăţilor fundamentale ale omului pentru a naşte acte de terorism”, a declarat Valentin Dolganiuc, membru Consiliul Marii Adunări Naţionale

„Am venit să fim solidari nu doar cu cetăţenii belgieni dar cu toţi cetăţenii UE şi în general globului pământesc. Condamnăm orice act de terorism şi este trist ce se întâmplă, valorile, principiile, vieţile omeneşti nu mai au nicio importanţă în zilele noastre şi este regretabil că în loc să dezvoltăm ţările, să trăim în prietenie cu toţii, se întâmplă astfel de masacre şi atacuri teroriste”, a menţionat Livic Vovc, membru CMAN.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri