-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Martori: ,,Procurorul Garaba a fost cel care a inițiat cearta”

Must read

Comentarii recente

mocanuMartorii în cazul Garaba susțin că cel care a iniţiat cearta este procurorul și nu cu celălalt şofer, Gheorghe Munteanu.

În cadrul unei conferinţe de presă la IPN, Andrei Pituşcan, martor al accidentului, susține că marţi dimineaţa, se deplasa la serviciu cu maşina lui Munteanu, şi cu un alt coleg, iar pe Calea Ieşilor, automobilul marca BMW, condus de procuror, s-a ciocnit de maşina în care se aflau.

De asemenea, tânărul mai spune că Garaba l-a îmbrâncit primul pe Munteanu, lovindu-l cu capul de automobil. În altercaţia care a urmat şi procurorul a fost lovit în faţă, ceea ce i-a provocat o hemoragie nazală.

Procurorul Iurie Garaba a fost luat de ambulanţă, iar Munteanu şi colegii săi – de către poliţie. Martorii spun că procurorii au încercat să-i convingă să declare că accidentul a avut loc pe banda pe care se deplasa procurorul, iar altercaţia dintre şoferi a avut loc lângă maşina lui Garaba şi că Munteanu l-ar fi atacat pe procuror.

Liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, a anunțat ieri despre accidentul unde a fost implicat și șeful Consiliului Procurorilor, Iurie Garaba.

sursa: diez.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri