-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Marina Tauber exclusă din cursa electorală. Ce urmează?

Must read

Comentarii recente

După decizia Judecătoriei Bălți de sâmbătă, 4 decembrie, care a dispus excluderea Marinei Tauber din cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți, CECEM urmează să se întrunească în ședință și să adopte o hotărâre în acest sens.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă reprezentanții CEC au comunicat că, în scurt timp, membrii CECEM Bălți urmează să se întrunească în ședință și să adopte o Hotărâre privind scoaterea Marinei Tauber, candidata Partidului Politic ȘOR, din cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți, relatează ZdG.

„Se va convoca CECEM Bălți și va adopta decizia. CECEM Bălți au fost obligați să execute Hotărârea instanței”, a declarat Rodica Sîrbu, purtătoarea de cuvânt a CEC.

La 4 decembrie, ZdG a discutat cu reprezentanții CEC și i-a întrebat ce se întâmplă cu turul doi al alegerilor de la Bălți în cazul în care instanța de judecată decide scoaterea Marinei Tauber din cursa electorală pentru Primăria Bălți.

Atunci, responsabilii din cadrul CEC ne-au comunicat că „în cazul în care instanța de judecată decide să excludă un candidat din cursa pentru funcția de primar al municipiului Bălți tot magistrații ar urma să dea și soluția pentru modul în care va fi organizat turul doi al alegerilor”.

Judecătoria Bălți a decis sâmbătă, 4 decembrie, scoaterea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria Bălți. Hotărârea motivată a fost emisă de magistrata judecătoriei Bălți Natalia Costaș și se întinde pe 24 de foi.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri