7.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Marina Tauber candidează la funcția de primar de Bălți: Eu cu mare plăcere părăsesc Parlamentul ca să fiu alături de Dvs

Must read

Comentarii recente

Partidul „Șor” a desemnat-o pe Marina Tauber în calitate de candidat la funcția de primar al orașului Bălți. Deputata a depus cu puțin timp în urmă actele pentru înregistrarea în cursa electorală. Amintim că azi este ultima zi în care candidații la funcția de primar își pot depune documentele pentru a fi înregistrați în cursa electorală pentru alegerile locale noi din 21 noiembrie.

„Dragi bălețeni, noi știm cum să reconstruim orașul Bălți. Vin dintr-o echipă disciplinată, în spatele căreia este orașul Orhei și multe alte localități. Noi vă putem oferi experiența noastră și eu cu mare plăcere părăsesc Parlamentul ca să fiu alături de Dvs. Nu am de gând să mă întorc în politica mare, pentru că nu am văzut acolo nicio posibilitate de dezvoltare. Acest Parlament nu are viitor, iar inițiativele noastre nu sunt susținute. Sunt recunoascătoare echipei partidului „Șor”, eu cred în victorie și sunt convinsă că voi fi un primar bun ”, a declarat candidata.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri