-0 C
Chișinău
sâmbătă, 22 ianuarie, 2022

Maria Ciobanu: Sistemul mixt îi va menţine la treuca puterii pe toţi mafioţii, hoţii în lege şi bandiţii de meserie

Must read

Comentarii recente

Sistemul electoral mixt, propus cu insistenţă de PD şi PSRM, îi va menţine în Parlament pe toţi mafioţii, consideră deputatul PLDM, Maria Ciobanu. Legislatoarea face referire la investigaţia Jurnal TV despre averile deputatului PD Serghei Chiseliov, publicată în cadrul campaniei „Cine mai poate ca Nae?”.

„Este strigător la cer, fraţilor! Comportament de bandit, viaţă de mafiot, dar adus de către PD în Legislativul de la Chişinău, pentru a elabora … legi”, a menţionat Maria Ciobanu.

„Iată pentru cine se zbat Plahotniuc-Dodon! Sistemul de vot mixt îi va menţine la treuca puterii pe toţi mafioţii, pe hoţii în lege, pe bandiţii de meserie. Întreaga Republică Moldova, nu numai Chişinău, Orhei şi Bălţi, ei vor transforma-o în „Pole Ciudes”!”, a adăugat deputatul PLDM.

Potrivit investigaţiei, deputatul PD Serghei Chiseliovl duce o viaţă îndestulată, într-o casă de lux şi merge în vacanţă în locuri impresionante. Ia masa în diferite localuri pe care le deţine şi care se pot lăuda cu meniuri din cele mai variate. Deputatul, însă, nu-şi declară toată averea. Casa în care locuieşte împreună cu familia de mai mulţi ani nu se regăseşte în declaraţia lui cu privire la proprietăţi. Totodată, locuinţa pe care a inclus-o în darea de seamă costă de 10 ori mai mult decât a indicat.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

5 COMENTARII

 1. Doamna Maria Ciobanu, ca întotdeauna o spune drept în frunte și are mare dreptate. Cu părere de rău frunțile unora sunt prea tunchite, ca să rețină măcar ceva.

 2. În sfârșit popor moldovenesc, rugămințele tale au fost auzite acolo sus și bunul Dumnezeu ți-o trimite pe Alocica Mândâcanu-Mutelică, tocmai din Montreal. Desigur, că băbuța Alocica vine nu „na șaru”, da pe banii jupânului Vlad Plahotniuc. De acum înainte o să ne fie foarte bine. Seara înainte de culcare băbuța Alocica a să ne spuie povestea Votului Mixt și dacă mai adăugați jumătate de sticlă de votcă să fie cu totul „harașo”! Și acum să mai spună cineva, că Plahotniuc nu vrea binele poporului moldav.

 3. Da nici jupânul Plahotniuc nu pierde timpul oameni buni! El și-a chemat-o în ajutor pe oportunista Alocica Mândâcanu-Mutelică. Alocica va recita foarte convingător povestea Votului Mixt. Desigur băgăcioasa Alocica Mândâcanu-Mutelică nu recită povești „na șaru”. Jupânul Plahotniuc a plătit cât a trebuit, c-o face de la popor și pentru popor.

  P.S. Gurile rele spun, că răposatul maestru Valentin Mândăcanu se va răsuci în mormânt ascultând poveștile nurorii sale, dar viii cu viii și morții cu morții.

 4. Sigur, PUTEREA pentru cei puternici! PUTEREA este PLAHOTNIUC, iar cei puternici sunt poetul național Traian Vaslcău, oportunista Alocica Mândăcanu-Mutelică, acadebâcul Nicolae Dabija, profesorul Petru Bogatu și mai sunt alții mai mărunței. Sigur, că toate comentariile împotriva PUTERII și celor puternici le periați până la zero! Sunteți puternici, ce mai…

 5. Igor Botan: „PD vrea să schimbe regulile de alegere a Parlamentului pentru
  a putea folosi nestingherit tot arsenalul de mijloace financiare, mediatice si administrative.”

  Da, foarte corect înțelegi cum stau lucrurile, dle Igor! Dar nu toți au studiat mecanica cuantică cu profesorul Iurii Perlin, ca tine! Pe moldovenii noștri îi cam doare capul să înțeleaga cum stau lucrurile, așa puțin!

  Maria Ciobanu: „Sistemul mixt îi va menține la treuca puterii pe toți mafioții, hoții în lege și bandiții de meserie”.

  Da! Da! Stimată Doamnă! Dar nu toți au predat toată viața la catedră, ca
  dumneata, limba și literatura română! Moldovenii noștri se mai bâlbâie, așa
  puțin!

  Armand Goșu: „Singura șansa pe care o mai au Maia Sandu și Andrei Năstase ca să împiedice implementarea proiectului privind sistemul mixt este să scoată lumea în stradă la proteste.”

  Da, dle conferențiar universitar, aveți dreptate. Dar scoaterea oamenilor în
  stradă la noi este ca și cum ai aprinde focul cu tizic! Nu știu, dacă un
  conferențiar universitar de la București înțelege cei asta!

  Traian Băsescu: „Sistemul de vot mixt este o prostie.”

  Sigur, că-i o prostie, dle marinar. O prostie tot atât de mare, ca pierderea
  flotei în România! Da așa ni-i dat nouă, să ne-o tragă debilul ăsta bucșit cu
  bani, Plahotniuc! Până când nu vom rezolva problema lui, nu ne vom putea bucura de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri