3.2 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

Maria Ciobanu explică sprijinul pentru Andrei Năstase: Integritate, caracter și curaj

Must read

Comentarii recente

Andrei Năstase este candidatul cel mai potrivit pentru funcția de primar al capitalei în contextul actual, este de părere deputata PLDM Maria Ciobanu, care a explicat într-o postare pe Facebook de ce partidul din care face parte a decis să-l susțină pe președintele Platformei DA în cursa electorală.

Statul Republica Moldova zace astăzi de o boală grea, care poartă numele de Plahotniuc, individul ce si-a făcut loc în politică prin ușa din spate, la scurt timp subjugându-și toate instituțiile statului. Am trăit cele mai mari dezamăgiri în calitatea mea de deputată din pricina lui Al Capone de Grozești. A nenorocit familii, umilindu-le, șantajându-le, fabricându-le dosare peste noapte, amenințând în stânga, dar, mai ales, în dreapta. A introdus în politică „miraculoasa” BORSETKĂ, care transformă omul într-un simplu obiect de cumpărare… Și-a lichidat astfel toți concurenții, el devenind coordonatorul tuturor tâmpeniilor de stat la care suntem martori astăzi”, își începe deputata PLDM mesajul.

Ea susține că „bătălia electorală pentru Primăria Municipiului Chișinău este piatra de încercare a adevăratelor partide de opoziție, în frunte cu un lider care a demonstrat în timp, că nu va putea să-l înfrângă oligarhul Plaha, deoarece are integritate de caracter, curaj și insistență.

Sunt conștientă de faptul că domnul Andrei Nastase va trece printr-o perioadă dificilă, fiind nevoit să reziste nu unei concurențe, ci unei campanii denigratoare, murdare, monstruoasă. Cu siguranță, va putea depăși obstacolele care îi vor sta în cale. La un pumn în față va ști să-l întoarcă, fără ca să cadă. Și acest lucru în politică, credeți-mă, contează”, mai spune Maria Ciobanu.

În cazul jobului de primar nu există criterii specifice. Onestitatea să promită doar acele lucruri pe care le poate controla. Domnul Năstase cunoaște faptul că în procesul și mecanismele deciziei sunt implicate foarte multe persoane și nu va putea face întotdeauna ceea ce își dorește. Nu are rost în final să-i dezamăgească pe cetățeni. El are o viziune clară a viitorului orașului și își va convinge echipa, pentru a imprima direcția dorită. Mai știu că nu este „bolnav” de popularitate. Dacă va fi să aleagă din a lua o decizie dură, dar imperios necesară pentru cetățean, va face-o fără să îi fie teamă de pierderea popularității”, mai menționează deputata.

Partidul Liberal Democrat și-a anunțat vineri susținerea pentru Andrei Năstase în cadrul alegerilor municipale, îndemnând și alte partide „cu adevărat democratice” să-i urmeze exemplul. Anterior și PAS a venit cu un apel similar.

Sursa:cotidianul.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri