-3.8 C
Chișinău
vineri, 3 februarie, 2023

Maia Sandu va susține astăzi un discurs de la tribuna ONU

Must read

Comentarii recente

Șeful statului se află la New York, SUA, unde participă la lucrările Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

O delegație a Republicii Moldova, în frunte cu șeful statului, se va afla în perioada 21-22 septembrie la New York, SUA, unde va participa la lucrările Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.Astăzi Maia Sandu va susține în plenul Adunării Generale a ONU un discurs (ora estimativă – 13.00/20.00 ora Chișinăului).

De asemenea, la New York, președintele va avea mai multe întrevederi bilaterale.Din delegația Republicii Moldova mai face parte vicepremierul Nicu Popescu, care este și ministrul de Externe.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu va avea o agendă a vizitei amplă care include întrevederi cu omologii unor țări partenere și înalți oficiali ai organizațiilor regionale și internaționale.

De asemenea, vicepremierul participă la reuniunile ministeriale ale organizațiilor regionale și evenimentele de nivel înalt din marja Adunării Generale a ONU.În acest an, peste 98 de țări și-au anunțat participarea la nivel de șefi de state și, respectiv, 28 la nivel de șefi de guverne, altele fiind reprezentate la nivel ministerial.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri