7.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Maia Sandu va discuta situația soldatului gay, care susține că a fost hărțuit în armată, cu ministrul Apărării

Must read

Comentarii recente

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că a discutat despre situația soldatului homosexual și a anunțat că urmează să se întâlnească cu ministrul Apărării pentru a lua o decizie în acest sens.

Astăzi voi avea o întrevedere cu ministrul Apărării, unde vom discuta despre diverse subiecte, inclusiv și această temă. Voi vedea care este reacția Ministerului și ce va întreprinde ca astfel de incidente să nu se mai repete.

Noi respectăm toți cetățenii și nu trebuie să admitem abuzuri, mai cu seamă în instituțiile statului. Voi vorbi cu ministrul și despre planul de viitor al reformelor. O să revin cu informații mai cuprinzătoare despre acțiunile pe care le vom întreprinde”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că un tânăr a venit cu acuzații în adresa armatei, afirmând că a fost hărțuit de militari, după ce s-a aflat despre faptul că este gay. Tânărul pe nume Marin spunea că nu se va mai întoarce în armată după concediu, chiar dacă poate fi cercetat penal pentru dezertare.

Totul ar fi pornit după ce tânărul a împrumutat telefonul unui șef ca să vorbească cu iubitul său, fără a ști că telefonul dat înregistrează discuțiile. Convorbirea a fost ascultată, iar informația despre orientarea sexuală a tânărului a fost făcută publică.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri